Tuesday, 7 February 2012

Salah masuk toilet!!!

sumber : google

Annoying betul bila orang yang baca arahan,tapi tak nak ikut arahan. Lepas tu boleh buat muka selamber je. Ni semua pasal Coach Wanita la,siap da ade letak poster pink lg kat situ,pun tak paham-paham bahasa lagi.Yang paling geram,kaum yang bukan wanita ni,boleh je duduk,then terus buat-buat tido.

Pernah je aku tegur,tapi memang masing-masing buat muka badak je.Yang paling best ade sorang mamat ni kene tegur dengan someone else la, tapi die siap cakap lagi yang die tu pun 'ladies' jugak.Ape lagi kene la bahasa dengan perempuan tu " if you have boobs,you should stay,otherwise Go ". Aku yang dengar ni pun rase nak gelak je,tapi aku tahan je,hehe.At last,mamat tu keluar jugak,kene cakap mat salleh agaknye,baru diorang nak paham.

So,pada yang bukan wanita tu,jangan la nak mengada-ngada naik koc tengah tu,yang paling penting,ikut arahan,bukan langgar arahan.

p/s : Bagi aku,lelaki(kanak-kanak terkecuali) yang naik koc wanita ni diibaratkan macam salah masuk toilet :)

6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhik bab salah ni ai pernah jadi termasuk toilet lelaki sebab masuk tue x thn sgt biler dah kuar br tgk nyapa toilet ni lain sgt rupanyer toilet lelaki terus kuar ngan muka tahan maluuuuuuuu :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

pervert btl laki yg msk coach wanita ni.. come on la kan, ada bnyk coach lg!! ish~ klu budak kecik yg nak teman mak dia or nenek yg sakit, boleh la konsider sikit right :)

Aini Azman said...

Huh!
aini pernah sound mat negro ni sbb msok coach pmpuan,.ada ke aini balik yg dia sergah!! kuang ajo btol,.nasib dia tggi n bosa,.klu x mmg aini sepak je kua coach tuh,.hahaha

msredcheesecake said...

laki cam tu kita langgar je ngan tren....

littledolphin said...

kekeliruan jantina barangkali.haha

life goes on said...

btl tu...mmg x patut la kan laki msk koc wanita...tp ngape bersepah2 wanita tanpa rs segan msk koc selain dr koc yg disediakan????