Tuesday, 24 July 2012

Puase di perantauan

Tajuk nak gempak je kan, haha, macam la aku duduk kat obersea, padahal kat perak ni je ha. Al-maklumlah, aku praktikal kat sini. Disebabkan aku duduk dekat asrama ( tapi ada bilik khas la ), so hari - hari la kene makan nasi kawah ( tapi bersyukur sebab still dpt makan & jimat duit ) disebabkan tempat ni yang jauh dengan semua, kalau nak keluar pun kene fikir banyak kali, kalau setakat saje - saje je, memang tak keluar la jawabnya, lagi - lagi time pose nie.

Student dengan aku dah x jauh beza dah, kadang - kadang orang tak kenal mana satu student, mana satu cik diorang ( out of topic la pulak ),hehehe.

Hmmm, bila dekat sini, asyik menghitung hari nak balik rumah je, tapi boleh balik lg 2 hari nak raya je, waaaa, sungguh x syok, kawan - kawan aku dah berjimba dah dekat rumah, yang aku plak still kat sini lagi. Yang paling x syok, bile mesej sampai bertalu - talu, cakap bile balik la?, nak buka sama - sama la ?, itu la, ini la. Sengaja je diorang ni nak bagi jeles.Totally unfair,hehehe...

P/s : Jangan merungut di bulan puasa ( talk to myself )

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

bulan puasa bulan kesedaran kannn :)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

sabar je .. kena kuatkan hati .. jangan nagis sudah .. HUHU

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html