Monday, 7 May 2012

Bisikan Nafsu

Well, it's a new day. Even new day pun, aku still terasa weekend lagi. Malas betul nak kene bangun pagi - pagi, mandi, gosok gigi and pegi keje ( exaggerate :). Tapi tak pe, kene mulakan setiap langkah dengan Bismillah dan muka kene ade senyum, jangan nak masam je, rezeki lari nanti.

Last saturday  hari tu, keluar pegi pasar malam kejap ( hari ni baru nak cerita,hehe ). Niat hati nak tengok - tengok je and beli barang sikit je. Tapi bile dah sampai, tangan ni gatal je nak belek - belek, lepas tu terus bagi signal kat otak. Otak pulak proses, samada penting ke benda tu? Nak beli ke tak nak?. Tapi bila hati dah masuk campur, tu yang tambah susah tu ( paham-paham je la bisikan nafsu ni ). Kalau tak beli mesti time balik nanti, terbayang - bayang je.

lebih kurang macam ni la muka aku..
sumber : google


Finally, memang aku ikut cakap hati. Terus ringan je tangan keluarkan duit ( padahal otak kate jangan ),hehehe. Well, name pun perempuan, memang x dapat nak dipisahkan la dengan situasi yang macam ni. Sebab tu la jarang ade lelaki nak keluar shopping dengan perempuan, tak kisahla kalau nak ke pasar malam pun.

P/s : " Ikut hati mati, ikut rase binasa "
          lagi satu,Tajuk nak gempak je kan????hehe.

 

4 comments:

BlueiceButterfly said...

~hehe..perkara normal ketika bershopping..>_<

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gegurlz mmg susah nak control bab2 shopping ni....

kura said...

yeah. yeah.. perempuan patut shoping sorang sorang je. hehehh

Cik Amal said...

shopping selagi bulehh shopping
kikikiki

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html