Wednesday, 26 September 2012

Confuse tahap dewa!!!!!!!!

Bile masuk je class aku siap senyum lagi, even tengah sakit. Aku kene jaga student untuk test amali diorang, so after edarkan kertas & bagi arahan, diorang terus proceed dengan test diorang. Aku just tengok2 je la macam mando ( sbb test kan, mana boleh tolong ).

Lepas je diorang habis exam ade sorang budak perempuan ni nak hantar kertas, so terjadilah situasi yang membuatkan aku dari senyum terus x senyum & dari hati yang berbunga - bunga terus jadi layu.

Situasi tersebut adalah seperti yang dibawah :

Saya : Kamu nak hantar kertas ni ke ?
Student : Buat derk je, sambil tangan pegang kertas & otak tengah b'fikir.
Saya : Kamu nak hantar kertas ni ke ?
Student : Buat tak tahu lagi, lepas tu die tanya kawan die kene buat ape?
Saya : Kamu nak hantar kertas ni ke ?
Student : Ha'ah la ( dalam keadaan menengking )
Saya : MOTIFFF ( dlm hati )?????

Tak paham aku dengan masalah budak nie, dah la aku tanye dengan lemah gemalai sekali, lepas tu die boleh jawab macam tu pulak. Memang angin satu badan la, tapi still boleh cover lagi. Yang die nak menengking ape pasal,dah la aku tanye banya kali die buat tak taw je.Sampai sekarang aku still x paham kenapa die jawab macam tu.

THAT'S SO RUDE U KNOW ( if die baca )


4 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dats rude.. u control the marks right? hehe :D

Nadzirah K. said...

exactly :)

Mesyhta Beto said...

wow....tension bebeno dia tuh..emo

Mya said...

uih, macam2 kes!