Monday, 8 October 2012

Girl Fight

Oh semua yang bergelar perempuan, tak payah la gaduh sampai nak tarik - tarik rambut disebabkan benda - benda yg kecik. Aku pun pening tengok, hehehe and sebagai seorang yang sama jantina, rasa malu pun ade. Ni berdasarkan cerita betul, nama perempuan tersebut dirahsiakan di atas sebab - sebab keselamatan...hehehe

Masa kat kl sentral, time tengah tunggu train, aku berdiri je la belakang line kuning tu. Then terpandang sorang perempuan nie,die dok sibuk - sibuk check muka die, lepastu die nampak aku pandang die, terus die pergi kat aku. Die tanye

aku bayangkan perempuan tu tarik rambut macam nie...

Girl : " Muka I ade nampak mcm kesan luka x ?"
Aku :  Tengok muka die, lepastu aku ckp x nampak,maybe sbb kulit die gelap sket kot.
Girl : lepastu die cerita la yg die gaduh dgn perempuan nie dalam train, cerita dari A - Z..

Aku dengar je la, sambil die tunjukkan tangan die yg bercalar - calar tu ,sebab kene cakar dengan perempuan lagi sorang. Nak taw sebab ape diorang gaduh, sebab perempuan tu terlanggar die je.

Dalam hati aku, aku rasa nak menjerit je ( WHATTTTT ),pasal terlanggar je pun, tu pun boleh jadi isu, super duper pelik ok. Benda kecik pun boleh jadi sampai tarik rambut & cakar - cakar bagai, mintak maaf je la, lagi senang.

Perbualan kitorang terhenti kat situ je, sebab lepas tu train datang, aku terus masuk coach lain, sebab malas nak dengar die cerita. Kalau aku dengar, mesti aku yang gaduh ngan die nanti,sebab sakit hati...hahaha...

Patut la lelaki ni susah nak paham perempuan ( BETUL KE??? )...hehehe


2 comments:

kinara kinatara said...

follow sini:)

nice header:)

Nasuha said...

perempuan gduh ska main tarik rmbut ye..