Saturday, 24 March 2012

Pulangkan

Ooooo,sangat tak suke dengan orang yang pinjam barang lepastu tak reti-reti nak pulang balik.Lepas tu bila jumpa kite buat macam takde ape-ape je,so annoying.Masa nak pinjam,bukan main baik lagi muka & bahasa,janji nye mcm orang couple yang nak sehidup-semati,cakap baik-baik je"nanti kite pulang balik ye".Eeeeee,totally annoying bile ingat balik.

source : google


Stress betul mengadap orang macam ni,makin bertambah kedut-kedut kat muka,hehe.Bile kite nak mintak barang kite,die cakap nak guna la,itu la.So aku hanya mampu senyum pahit je la.Terase macam kite pulak yang terhegeh-hegeh nak pinjam barang kat die,padahal tu barang kite.

Kepada orang-orang yang suke meminjam and tak reti nak pulangkan balik ni,berhenti la dari buat keje macam ni.Daripada nak dapat pahala terus dapat dosa tuan empunya barang tu sebab maki-maki korang,hehe.

p/s : minggu ni memang stress,tp still kene senyum jugak.

6 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

zuan x pandai nak mintak balik brng zuan ble orng pinjam.. so slalunya TAk dapat blik..

kura said...

hahaha. bersabarlahhhh :0

Diana @ bilakukatacinta said...

ssuah kan nak mintak balik? kalau akak..hmm...kalau yg menda kecik
+ murah + tak berapa penting..halalkan jek.. Kalau penting, bg hint..itupon kalau dia paham

✿ cik pieQa ✿ said...

hehehehehe. nasib badan.

lumrah alam gini lah. nk mintak barang sendiri lak jadi segan kan.

hadooii~

Juliet_iRa~" said...

geram kann bila jmpa org cenggini..wuuu..

sll mmg mnta je tp kalo xfhm bhs gni xtau la nk ckp cne..huuu

sbr je la..

Cik Sue said...

x bagi mengata,
dh bagi buat harta..
piiiirahhhh!!