Wednesday, 21 March 2012

Terasa dah tua

Bila result SPM dah keluar,aku rase tua pulak,maklumla dah lama tinggalkan zaman persekolahan.Tahniah la pada candidate spm yang dapat result cemerlang,yang kureng tu,jangan risau,still lagi boleh berjaya even result tu x seberapa.Yang penting jangan putus asa.

source : google


Dikesempatan ini(ceh,ceh,macam nak tulis kad raya pulak,hehehe)aku nak ucapkan tahniah kat adik aku sebab dapat straight A's(11 A kesemuanya).Mesti die bangga gile,hahaha.

2 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha zuan lagi rasa tua..

Masduranisaqaseh said...

baru terasa tua?????
akak dah lama rasa dan terasa...... huhuhuhu
anyway congrtas 2 ur adik......