Tuesday, 21 June 2011

Binatang pun ade perasaan....

Korang try ar tengok cerita nie,kalau tengok banyak kali pun,aku rase korang still akan menagis lagi....hehehe...
sedih sangat,walau pun dalam cerita ni binatang nye adalah anjing,tapi still binatang jugak kan...kalau anjing pun ade sifat kasih sayang,manusia ape tah lagi...kalau nak diikutkan sekarang nie,ramai sangat orang yang pentingnya bukan kamu yang memang x berperikemanusiaan...hehehe...dunia dah nak kiamat agaknye...

-HACHIKO-
Cerita nie memang cerita benar,x tipu..hehehe...pasal seekor anjing yang bernama Hachiko....nak dipendekkan cerita,selepas kematiaan tuannya,Hachiko nie sanggup tunggu setiap hari di station kereta api Shibuya,jepun .....memang sangat setia kan???sampai mati pun die sanggup tunggu tuan die....hmmm..sedih,sedih...kalau nak taw info yang lebih lanjut pasal hachiko nie,pergila beli cd die,saya dah ade..hehehe...x pun klik je sini...

Hachiko's statues at shibuya road

2 comments:

Golden Rose said...

macam best je...nak tengok la t

Nadzirah K. said...

mmg best pun..hehehe...
x rugi tgk...
sure meleleh..hehe