Monday, 5 December 2011

Selesai sudah

Hmmm..lama dah aku tinggalkan blog ni,dah penuh dengan sesawang dah,hehe.Bukannya ape,minggu lepas memang busy,nak bukak lappy pun x de peluang.Tapi minggu ni dah x busy da,abang aku pun dah selesai nikah,semalam pulak hari bersanding.Nasib baik pakai catering,kalau tak,bengkak-bengkak la kaki nak basug periuk belanga tu,hehehe.

Seronok betul bila saudara-saudara datang,penat melayan kerenah yang tua dengan tang muda,paling best bile nak mandi,macam duduk kat asrama sebab kene tunggu giliran.Yang paling best bile layan budak-budak,tapi kadang-kadang sampai tak terlayan rasenye,aktif sangat.

So,lepas ni,boleh la update setiap hari :))

4 comments:

desertdew said...

Thanks for sharing such valuable information.Keep posting such great info for us thanks

ShahzCudin said...

mcm2 rasa time knduri kn?..hepi pon ade..penat pon ade..mmg sgt syok dpt kumpul rmi2 sedara mara..

Saiazuan said...

huhu best an klu ada sedara mara mai :D

Pondok Usang said...

laptop sudah murah sekarang... semua org pun mampu pakai.. =)