Saturday, 17 December 2011

Weeee..Tora datang lagi

Waaa,gile rindu dengan permainan ni,bile keluar je kat tv pasal tora datang lagi ni,mesti aku terus kumpul duit nak beli.Padahal isi die biase je,dalam die ade coklat yang bulat tu dengan mainan.Arghhh,sumpah rindu.Sekarang ni memang la ade jual,tapi aku jarang jumpa.

sumber : google


Tibe-tibe je aku teringat pasal permainan ni,dah besar-besar ni,kalau jumpe pun mesti malu nak beli,(padahal orang lain tak tanye pun,nak beli untuk siape?),tapi rase malu sendiri,hehehe.Bila fikir pasal dulu dengan sekarang,memang dah jauh beza,terase semuanya berubah & terase diri ni dah tua SIKIT,hehehe.

Budak sekarang ni,aku rase diorang dah tak hairan dengan permainan2 macam ni kan,yela dah ade psp,ipad, dan macam-macam lagi la.Tapi kene ingat,jangan jadikan diri kita sebagai mangsa teknolgi :)

P/S: Harap Dato' Lee Chong Wei dapat kalah Chen Long esok(oops,mean hari ni,tula update lambat sangat) dan mara ke final :)

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Dulu Ada yg mahai sket
Box color ungu Adek ai Selalu beli
2 hengget kot tp lupa Nama
Kids skrng ni mmg x main benda2 gini la khen

cik mun said...

hahahha..dulu2 suke gile beli mende ni..

Fay said...

dulu mase kecik2 suka sangat dgn benda alah ni.. ada yg lagi 1 tu nama dia Jojo tp yg tu mahal sket.. hehe..

SoLy SoLicious said...

permainan nostalgia..