Monday, 28 November 2011

Kahwin

Rasenye semenjak dua menjak ni,jarang hari-hari aku update blog,sorry la ye.Busy buat persiapan nak kahwin,tapi bukan aku yang kahwin,abang aku,hehehe.Tapi biase la,mesti orang perempuan yang lebih-lebih,yang lelaki nye biase je.

Bila pikir-pikir balik,kahwin nye sehari je,tapi persiapan nye berbulan-bulan awal,maklumlah naik pelamin nye seumur hidup sekali je (tapi ade je yang naik banyak2 kali kan,hehehe).Harap perkahwinan nye berjalan lancar,dan abang aku tak terketar-ketar masa kad nikah nanti,hahahaha.

Chopp: Musim cuti sekolah ni,memang musim kahwin dan musim hujan,kan?kan?kan?


5 comments:

ShahzCudin said...

teringat dulu abak aku kawen, kbykan persiapan dia siapkan sndri..kitorg adik beradik tertanya2 jgk ape nak buat..

Saiazuan said...

hmm kawin.. malas tul nak kawin.. huhuu sbb xde calon~

kura said...

rasa mcm nk naik pelamain 4 kali. Eh! hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selamat naik pelamin buat ur bro
ai dulu 3 bulan kot buat persiapan semua!

Rtp Farra Arisha said...

congratulations to your bro in advance. all my siblings haven't get married yet, so, for this time, i may not face the becoming situation like yours! hehehe. hoping everything goes smoothly!