Tuesday, 22 November 2011

Malaysia Juara

Walaupun aku tengok dekat rumah je,aura dari stadium bung karno tetap terasa.Dari awal game sampai masa ambil pingat emas tu pun,aku still tengok jugak,hehehe.Bangga sangat bila lagu negaraku berkumandang dekat stadium tu.

Tahniah buat pasukan bola sepak Malaysia,sebab berjaya mempertahankan kejayaan dalam sukan SEA.Diorang bermain di depan hampir 80 ribu penyokong tuan rumah,tapi rasa gentar dan gemuruh tu menjadi pembakar semangat untuk diorang bermain dengan lebih baik lagi.Cayalah Malaysia.

Tahniah sekali lagi diucapkan pada pemain bola sepak Malaysia dan kepada atlit yang telah menyumbang Emas,Perak dan Gangsa untuk negara kita.Dan diharapkan pasukan bola sepak Malaysia bermain sehabis baik untuk menetang pasukan Syria nanti untuk pusingan kelayakkan ke Olimpik.


Chopp : Agak-agak Malaysia dapat cuti tak,hehehe ???

4 comments:

ShahzCudin said...

yeay!..hepi,hepi..
tapi esok tak cuti..PM suh work hard.. :(

SoLy SoLicious said...

mereka mmg layak dpat gold medal !! Im proud of them ^^

Saiazuan said...

proud to be malaysian :D

Pondok Usang said...

tahniah! jgn lupe sokong malaysia lagi game malam ni.. menentang Syiria lawan yg lebih kuat..