Sunday, 13 November 2011

Kan bagus kalau tak tahu

Kan bagus kalau kita tak tahu pasal benda yang kita tak nak tahu or memang tak nak ambil tahu,contohnya,perkara yang kita tak boleh nak terima la.Yela,kalau kita tak tahu,xde la rasa sakit hati or asyik terfikir je pasal perkara tu 24/7.

Tapi nak tak nak,kalau kita dah tahu,kene fikir jugak pasal perkara tu kan???.Mesti rasa pening kepala,dan kata balik,kan bagus kalau aku tak tahu.Yupp,tu la yang bermain kat fikiran aku sekarang ni,masalah sendiri tak selesai,di tambah pulak dengan masalah orang lain.Sekali lagi,kan best kalau aku tak tahu.

Sekarang ni,just relax kan diri,and try to think positive and face it with smile :)

6 comments:

Asyikin said...

kan, tula bestkan kalau kita tak thu, tapi tula masalahnya kta dah pun tertahu -_-

Saiazuan said...

hmm kn bagus klu dia tak prnah tau pasal tu...

ShahzCudin said...

tula..kita plak x tahu yg kita akan tahu perkara yg x tahu tu..bleh gak prepare sblum tahu perkara tu..

Pocket said...

naper?
dia actually baik ngan kamu pasal nak rapat ngan kawan kamu jer ker?

the whole majlis ari tu ngan murah hatinya ditaja oleh sidia bukan untuk kamu, tp untuk tujuan lain?

dia dok sebarkan kat suma orang yg dia actually tak suka kamu, tp terpaksa baik pasal sejarah?

memang ada kes gini sis!!
dah ter'tahu' ni, kena layan jer la .. ohh..
tak yah tahu pung tak per kan

aimie amalina said...

hehehee
betoolll!
kalau dh ter tahu kan?
x pela..mungkin Allah nk tunjuk sumtin yg pentg dlm hidup kita kan =]

CTK said...

tp kalau xthu awal2, nti mkin parah lak..hihi