Tuesday, 8 November 2011

Pocket Doraemon :)

Sumber : Google

Kalau la pocket doraemon tu boleh berfungsi,korang nak mintak ape ye???Hehehe,aku ske kalau otak jadi macam budak kecik sekejap,saje nak lepas tension.Yela,kalau budak kecik,ape yang diorang tengok tu la yang diorang percaya,sebab tu la orang cakap yang budak kecik ni x pandai menipu.

Balik pada pocket doraemon tadi,kalau la boleh berfungsi,aku nak mintak die hilangkan semua tension aku ni,haha.Biar ingatan yang gembira je tinggal.So boleh la senyum lebar je :)

Malangnye,kalau aku nak akal macam budak-budak pun,memang tak dapat la,sebab aku ni dah besar,so fikiran kene la seiring dengan usia.Betul tak???

Yang kat atas tu semua macam kiasan je,kalau nak mintak something,mintak la pada Allah,sebab Dia kan Maha mendengar,bukan pada pocket doraemon,hehehe :)

3 comments:

rara pinkmafia said...

kalau ada poket ni rara nk mintak pintu ajaib tu.hehehe.leh kemana2 je yg kite suke.

Saiazuan said...

haha semua orng inginkn poket doraemon

aimie amalina said...

hehehe
mcm2 nak minta
kekekee

Allah lah Maha pemberi kan =]