Thursday, 8 September 2011

Aku ditipu hidup-hidup...

4 fakta tentang mata dan lidah :

Fakta 1 - Anda tidak boleh menjulingkan mata sambil menjelirkan lidah anda dalam satu masa

Fakta 2 - Setelah baca fakta 1,kamu dengan bodohnya mempraktikkannya

Fakta 3 - Setelah baca fakta 2,anda tersenyum pahit..dan berkata dalam hati  "Natang!!!aku dah terkena nih!"

Fakta 4 - Setelah anda baca fakta 3,anda berniat untuk copy lawak bodoh ni kepada kawan korang yang lain             untuk kenakan diorang seperti korang yang telah terkena.


Chopp: -Saya telah terkena,mmg geram ok ;)
            -Ini adalah entry copy paste,tapi aku mmg x taw owner sebenar,SORRY...

3 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

sis pon terkena....hampeh tul

Nabila Huda said...

pernah terkena lama dulu. hampas nyioq(kelapa) sungguh

SoLy SoLicious said...

opss.... sy tak terkena..hahaha..xde perasaan...haha