Monday, 5 September 2011

BUSY

Dah bersawang-sawang dah blog ni,sebab lame x update,bukannye ape,xde idea satu,tapi minggu ni memang sibuk,raya la katakan,setahun sekali je sibuk macam ni,haha.Dengan saudara datang rumah lagi,memang x terlayan,at last,SELF SERVICE  la ye.

Lepastu,pakcik aku meniggal,memang sedih la,kesian kat anak-anak die,tapi aku tengok makcik aku sket pun air mate die x mengalir,memang tabah betul.Tapi nak buat macam mana,setiap yang hidup pasti akan merasai mati.Aku doakan supaya rohnya tenteram di alam sana.

Chop : Sape yang x puasa 6 tu,still boleh puasa lagi,x rugikan :)

3 comments:

Fitri Senin said...

ye..ye..memang nak kena start dah ni puasa 6..tp kena ganti puasa dulu ek =)

Miss Nadya said...

Al-Fatihah buat beliau..Amin..

new entry :: buku paling nad suka...ツ

aimie amalina said...

alfatihah ye =]
camat ari aye dea!
jom pose!