Monday, 22 August 2011

Aku anti dengan kerengga

Lepas arnab aku mati hari tu,aku terus anti dengan serangga yang diberi nama KERENGGA ni,since dari hari tu,banyak kali la jugak aku pergi tengok arnab aku tu,takut ada kerengga lagi yang naik kat badan die nanti.Kalau yang naik tu satu-satu x pe la,x sakit sangat,ni x,sekali banyak yang serang arnab aku.Memang x boleh dibiarkan,hehehe.

Kerengga tu gigit aku pun sakit,cuba bayangkan die gigit arnab tu,memang lagi sakit la.Lagi pun arnab tu kan berbulu,habis kerengga tu melekat kat badan die.Arnab tu x buat salah pun kat kerengga tu,tapi yang kerengga tu nak gigit arnab tu jugak pasal ape?(musykil-musykil).So,aku bertekad aku akan menjadi mak guard untuk arnab tu,hahaha.Biar arnab tu aman & tenteram.

3 comments:

H.J said...

dah memang arnab makanan dia kot..?haha

ArulchelseA said...

arnab ku dah mati sekor..tingl lg sekor je..

Marina said...

kesian arnab tu...