Monday, 15 August 2011

Ooopss,terlepas cakap!!!

Biar pecah di perut,
Jangan pecah di mulut.

Kita punya la percaya dengan kawan kita ni,sampai kita ade bg tau rahsia kat die,tengok-tengok,die dah terlepas cakap pulak,geram x???mmg geram ok,yang paling geram,bila minta maaf ngan kita,still senyum2 lagi,pastu cakap,sorry la babe,aku x sengaja,terlepas tadi,sorry la ye.Cara die cakap macam x pernah buat salah,sabar je la.Lepas ni,taubat x nak bg taw pape pun dekat ko..Simpan sendiri je.hehe..


4 comments:

kura said...

sekeh je kepala dia! heheh

Cik Bell said...

sabor je lah..
tnjuk penumbuk kat dia..HAHA

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lain kali simpan dlm haty jer
mulut org x boley d percayai

Lieyda said...

adoi mulut, npe xganyang ngn cili je? hehe