Friday, 12 August 2011

It's Friday

It’s Friday, Friday

Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend
-korus lagu Friday-


Disebabkan hari nie hari jumaat,aku teringat plak la lagu si Rebecca Black ni,FRIDAY.Kalau tengok kat youtube memang ramai yang tengok video nie,berjuta-juta kot.Tapi kalau korang tengok kat bahagian komen tu,memang ramai la yang kutuk.Tapi,aku tengok video ni pun tergelak.Hahaha.macam kita ni x taw sangat pulak pasal hari.

Tapi kesian jugak ngan die,sekarang nie die dah berhenti sekolah dah sebab x tahan kene kutuk dengan budak sekolah die,siap cakap lagi "it really sucks being bullied!".Ingat budak sekolah biasa je kene buli ke,artis pun kene buli jugak taw.


Nak tengok video die : Klik SINI
Nak taw dengan lebih lanjut : Tengok SINI

2 comments:

H.J said...

friday aku tido jer..ahaha

SoLy SoLicious said...

paling tak suke kes buli mebuli ni..huhuh..... jumaat dah berakjir :)..sbtu dah ni ..heeee