Friday, 15 July 2011

Ambil kesempatan..

Jangan fikir yang bukan-bukan ye,korang pernah x mengalami situasi macam nie,bila kita dah penat-penat je buat keje,tapi orang lain yang dapat nama,memang tersangat la geram kan...macam peribahasa melayu nie:LEMBU PUNYA SUSU TAPI SAPI YANG DAPAT NAMA" x pun yang ni "AYAM PUNYA TELUR,TAPI KERBAU YANG DAPAT NAMA "....hahaha.....

Sabar je la kalau macam ni,may be bukan rezeki kita kot,kalau aku,aku memang fikir macam tu je la,satu hari nanti kebenaran akan terbongkar jugak..so,sabar je la,sebab sabar itu kan separuh daripada iman...

Ade jugak ye orang yang macam nie kan????
Anda,anda, dan anda pulak jenis orang yang macam mana???

4 comments:

maya anis said...

mang slalu cm tu..nak2 time buat asgmnt dgn bdak laki...slalu jer dieorg kne puji wawwawawawa.pdhal kita yg buat

Fay said...

dulu penah mengalami situasi mcm ni especially masa buat asgment..kita penat2 buat, org lain senang2 nak copy. pastu dia pulak dpt markah tinggi..rasa nak lempang laju2 je..hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OWH PERNAH KENA GAK...MMG CKP X DER REZEKI HAKIKATNYER HATY SAKIT GILER...

Nurasyiqin said...

pernah kena tapi lantak la..dia tak wat dia dpt nama..kita yg wat nih wlpn x dpt nama tapi kita dpt ilmu..=D