Friday, 22 July 2011

Woi,die aku punya la!!!!

Mesti korang pernah dengar kan,kalau x dekat luar,mesti dekat dalam tv...selalu nye mesti tengah berebut pakwe or makwe...sampai bergaduh-gaduh...x patut,x patut...ayat tu x sepatutnya diucapkan..sebab apa???sebab kita ni meminjam je,suatu hari nanti kene pulangkan jugak...betul x???Sama la macam makwe or pakwe korang tu...hehe...Ingat,dunia nie hanya pinjaman...lebih baik korang sayang family korang dr sayang orang yang belum tentu lagi jadi sebahagian daripada family anda...lagi berfaedah,,dapat jugak pahala:)

2 comments:

Dududu said...

ni jenis pasan yg die punye :P

Umedia Network said...

Salam. Sudah follow blog awak balik. Jangan lupa ke blog saya. Banyak berita menarik dan terkini. :)