Friday, 8 July 2011

Tuhan, Makbulkan lah doa Hambamu

Kali  nie cerita pasal abang aku la,hehe.....kalau tengok dari luaran,korang mesti percaya yang die sihat je,lagipun die memang active dlm futsal,jadi goalkeeper lagi..hehe....lately nie die baru je dibedah & kitorang ingat die boleh sihat macam biasa la,bila doctor panggil appoinment balik,doktor cakap yang die ade cancer,tapi baru tahap pertama,So,boleh diubati lagi....

Bila kitorang bawak die pergi jumpa pakar cancer,terus die cakap yang cancer tu da merebak dekat bahagian perut & hati,doktor cakap cancer die da stage 4.Kalau aku la dekat tempat die,mesti aku dah nangis,tapi die sket pun x menangis,muka die pasrah je terima....Aku harap die kuatkan semangat dan cepat sembuh...Sesungguhnya hanya pada-Mu aku meminta....

AMIN

3 comments:

Fathin Fazila Razali said...

salam..Nadzirah. even zyla tak knl dan baru je follow blog Nad.. zyla hope Nad tabah k.. doa banyak2 utk abg Nad.. segala yang berlaku adalah takdir dari Allah SWT.. senyum selalu..

syarifahsidrus said...

semoga abang tu cepat sembuh. doakan untuk dia ye

nikFaTin said...

bumi allah ni luas..dia yg ciptakan pnyakit..dan dia juga ciptakan penawar..insya allah..slagi boleh ubat..ikhtiar lah.. :) moga2 abang awak sehat ye..amiin..