Sunday, 3 July 2011

Angry Bird :)


Korang sume mesti pernah dengar kan tentang game yang famous-amos nie..hehehe...sesuai sangat la nama game nie ANGRY BIRD, aku yang main game nie pun jadi marah,geram je x dapat kalahkan khinzir ( guna nama yang elok sket,hehe) tu,lepastu die siap gelakkan kite lagi..memang geram...nak main game nie kene gune akal,x boleh main tembak je..hehe....baru hari nie aku dapat habis kan game nie...mengambil masa 2 minggu,tu pun kene mengadap laptop siang,malam,pagi,petang..hehehe...lega rasa bile dah dapat habiskan semua level...hehe

4 comments:

Rafidah Farhana said...

Dah berjaya habiskan semuaaa !
Sukaaa :D

beLLa said...

wah! dah abeskan semua level? daebak!
aku maen angry bird neh, aku yang jadi angry ouh ;o

Nor Fadila Rosli said...

blog walking petang2 sambil follow.. yuk jalan2..:)

http://blogakufadila.blogspot.com/2011/07/antara-sebab-kenapa-perempuan-cari.html

missina said...

dtg sini jejaln dan balas kunjgn,,wah ,,br lg follwer dah 100+ ek,,tahniah,,neway angry birds ni memg wat org angry,,hehe