Monday, 11 July 2011

Berguling-guling macam tenggiling :)

Hehehe...kalau da boring sangat-sangat,nie la keje aku,habis satu tilam nie aku jelajah,berguling sana-berguling sini..syok,hehe(tapi aku tido x lasak ye)....luruskan pinggang,padahal muda lagi ni,maybe sebab selalu mandi malam rasenye...sambil-sambil tu capai la ape-ape pun,magazine ke,buku ke, x pun komik..memang layan..kadang-kadang baca sampai tertido...

Kalau korang ape yang korang buat time boring ???

4 comments:

nikFaTin said...

hoho..shin chan pulak ye.. ;) like!
mmg tu lah kalu boring..bguling-guling mcm tnggiling. aha!

EMOdisaster said...

guling..guling jugak..jgn sampai jatuh katil yea...hehehe...klu boring kejenye nyanyi sorang2...sampai ngantuk..hehe..

makcik said...

mmg tido aja la klau da boring tahap tatau nk buat apa..haha..

n a g a_g e m o k said...

same la kite suke guling..btw Romance Town mmg best..hehe