Monday, 3 October 2011

Gila komik...

Komik aku kat rumah ni dah melambak-lambak dah,hahaha.Mak aku cakap,umur dah 21,tp still macam budak-budak lagi,(hanya mampu tersenyum).Tapi mak aku tak pernah marah,cakap sikit-sikit tu biasala.

Mana tak nya,dah berkotak-kotak komik kat rumah aku ni,bila pergi books store je mesti pergi kat bahagian komik dulu,mana yang aku rasa tak baca lagi,terus aku ambik.Bacanya sekali je,kalau dah tak ingat jalan cerita komik tu macam mana,baru la aku baca balik.

Tapi bukan setakat komik je taw,aku  pun ade baca bahan ilmiah yang lain jugak,kan membaca tu jambatan ilmu.Komik ni aku suka sebab semua watak die comel-comel je.Tu yang sampai sekarang still beli lagi tu.Even haraga dah naik pun aku beli jugak,minat punya pasal.Yela dulu RM6.50,sekarang dah RM7.50.

Komik ni aku nak simpan buat koleksi,mula-mula ingat nak recycle je,tapi sayang giler.Ade yang menangis nanti,hahaha.

Chopp : Korang suka komik tak ???

6 comments:

aimie amalina said...

yay!
suke komik jugak
hehehe
dgn novel
tapi skrg due2 lame dh x beli
huhuhuhu...

Fitri Senin said...

akak ada 1 kotak besar komik dragon ball..dulu ada pedang satria..tapi rasanya dah jual..dragon ball komik je kot tak jual..sayang =)

hamzah ian said...

dulu aku suka.. skrg takde mase.. .ahaha

shida said...

hi3~~
shida suka jugak baca komik..tp dulu2 lah masa abang slalo beli...sekarang dah jarang..:)
org kata lah kan...yg baca komik ni pandai2..hi3~~~

fae jamal said...

kadang2 je sempat nak baca komik..huhu..

EYFAalias said...

suka sukaaa. tp suka baca aje tak suka beli.; hahahaha