Monday, 31 October 2011

Memang dah terbalik sekarang ni

Sepatutnya anak-anak yang kene dengar cakap ibu-bapa,ni dah terbalik,ibu-bapa pulak yang kene dengar cakap anak,sape yang lahirkan sape pun aku tahu,hehehe.Memang dunia dah akhir zaman dah ni.

Anak-anak siap hantar parents die kat rumah orang tua lagi,kesian kan??Penat-penat ibu die mengandungkan die selamam 9 bulan 10 hari,ayah die cari nafkah supaya dapat besar & sekolahkan kita,sampai masuk u lagi.Ni bila dah keluar u pulak,gaji dah besar,bagi kat mak bapak pun x nak.

Korang kene ingat kasih ibu membawa ke syurga,kasih ayah membawa bahagia :)


9 comments:

SoLy SoLicious said...

*angguk...

semoga kite same2 tergolong dalam golongan yang diredhai Allah..

aRa ❤ aFiq™ said...

dowg kejar duniawi smpai ta pk mak bapak..

BlueiceButterfly said...

~semoga kita tak cam tue..:)

kura said...

yaa. baiklah baiklah. Eheh. heheh

ShahzCudin said...

jgn la jd cmtu..

Saiazuan said...

ya Allah, semoga kita dijauhi dengan sikap sebegini..

yua said...

anak2 zaman sekarang =.='

aimie amalina said...

sedihkan

emm

yg sebelah rumah ni
budak 4 taon bertengking dgn mak nye yg 30++ tahun
aduhaiii...

Munna said...

dr kecik kena didik btul2...lau manjakan sgt tu yg jadi macam tu tuh..