Saturday, 15 October 2011

Sudah Besar

Hari tu aku ade tunjuk pic anak arnab aku yang baru je lahir,kalau lupa,tengok kat sini.Sekarang ni,dah siap berlari-lari lagi kat dalam kandang die tu,hehe.Alhamdulillah,semuanya hidup,nanti aku tunjukkan gambar die.

Masa baru lahir tu,aku tak dapat agak lagi warna ape,dah besar ni sikit baru la dapat tengok,sekor je warna coklat,yang lain semua warna kelabu,copy paste ngan mak die,hehehe.

Tapi,aku pelik dengan mak die ni,bila anak die nak susu je,mak die mesti lari,macam main kejar-kejar dah aku tengok.Aku pun tak taw time bile anak die menyusu.

Dahlah,entry ni nak bg taw pasal anak arnab aku je,hehehe :)

BYE-BYE


5 comments:

Mya said...

nanti2 postlah gambar beliau lagi. hee

msredcheesecake said...

Mesti kiut.... Baka apa?

Saiazuan said...

haritu main bagi bagi mkn kat arnab.. best pulak layan arnab ni..

shida said...

ha3...
2 mggu lepas shida ada g rumah member..ada anak arnab...kiuttt!!!
dah besar tp lom bukak mata..kene kiss ngn shida ari2..hahaha

Nadzirah K. said...

msredcheesecake : baka lion head.:)